SC ETAS SRL este distribuitor autorizat al echipamentelor detinate sistemelor de securitate produse de companii cu renume în domeniu:
UTC Fire & Security
, Sensitron, MicroDigital, iCATCH, Qihan, Teletek, Pulsar, Sentrol, LSVT, Longse, Eldes, Sewosy, etc.
Suntem prezenţi de peste 18 ani pe piaţa românească cu produse din marca Aritech, nume recunoscut şi de încredere pretutindeni în lume, deoarece oferă utilizatorilor produse de calitate, fiabile şi uşor de utilizat, care se pot integra în sisteme complexe de securitate.

SC ETAS SRL este distribuitor autorizat in România al echipamentelor de securitate mărcile: “ARITECH”, KILSEN,GST,CADDX”, “SENTROL, "IFS Fiber Optic" - oferite de concernul UTC Fire & Security, iar noi in calitate de importator direct, oferim echipamente de cea mai bună calitate la preţuri atractive, pentru realizarea unor sisteme profesionale de securitate în domeniile :

· Televiziune cu circuit închis,
· Detecţie şi alarmare la incendiu, detectie CO pentru garaje,
· Sisteme integrate: efracţie, control acces, automatizări,
TVCI,
· Detecţie şi semnalizare a tentativelor de efracţie
,
· Echipamente de transmitere informaţii prin fibra optică şi reţea
.

Astfel, instalatorii au avantajul de a primi de la un singur producător, toată gamă echipamentelor de securitate, cât şi suportul tehnic necesar pentru implementarea şi realizarea acestora.
Ne străduim să vă oferim o gamă tot mai vastă de produse de securitate realizate pentru întâmpinarea oricaror provocari actuale sau viitoare în domeniul securităţii fizice şi nu numai.

TVCI este domeniul care a cunoscut cea mai ridicată rată de dezvoltare, mai ales în domeniul supravegherii video digitale pentru înregistrarea, stocarea şi prelucrarea imaginilor.
Suntem unici distribuitori pentru echipamentele de supraveghere video furnizate de compania MicroDigital din Korea, recunoscută pentru calitatea şi fiabiliatea produselor sale, ca si pentru alte tipuri de echipamente TVCI de la companiile: CTRing, LSVT, Longse, iCATCH, Qihan, etc.

Echipamentele adresabile pentru detecţie şi semnalizare incendiu produse de UTC Fire & Security - mărcile Aritech şi Kilsen sunt cunoscute de mai mult timp şi sunt apreciate pe piaţa românească, deoarece oferă soluţiile cele mai performante la preţuri fără concurenţă. Am intodus de curand o gama noua de echipamente de detectie incendiu, marca "GST" - produse foarte competitive, de un inalt nivel technic.

In calitate de importator direct, noi va oferim echipamente de cea mai buna calitate, la  preturi atractive si va asiguram suportul tehnic necesar pentru implementarea si realizarea unor sisteme complexe de securitate.

Pentru distribuitori si instalatori firma noastra ofera:

-
preturi promotionale;

- consultanta, asistenta tehnica, la configurarea, PIF, programarea sistemelor de   securitate;
- documentatie tehnica pentru instalare si intretinere;

Produsele "GE - Security" (numite acum "UTC Fire & Security") oferă soluţii viabile care integrează toate subsistemele (TVCI, control acces, efracţie, incendiu) într-un sistem complet de securitate. Sistemele realizate cu aceste echipamente sunt fiabile, usor de utilizat de catre beneficiarul final si confera un nivel de securitate maxima.
Bazându-ne pe o concepţie modulară, cu gama "Advisor MASTER" se pot realiza sisteme diverse, începând cu sisteme mici (pentru locuinţe şi/sau magazine), până la sisteme superdezvoltate (pentru centre comerciale, hoteliere, clădiri de birouri sau platforme industriale), oferind astfel cele mai bune performanţe tehnice la preţuri foarte atractive.

SC ETAS SRL vă oferă soluţii competitive şi în gama de produse care se folosesc pentru aplicaţii rezidenţiale.
Centralele din familia CSx75 si NX (4-192 zone şi 1-8 partiţii) oferă facilităţi atractive, având în plus control acces (cu cititoare smart card) şi funcţiile de automatizări necesare realizării unei case inteligente (prin module de comandă X10), sisteme total radio (gama NX-10).
Gama rezidentiala o completam cu produsele
"ELDES", producator european de echipamente de securitate cu GSM incorporat. Sunt echipamente performante, usor de instalat si utilizat, cu un raport pret calitate deosebit de competitiv.
Obiectivul principal al firmei noastre este asigurarea “protectiei si sigurantei dvs”, in cele mai avantajoase conditii pentru dvs.
Va asteptam pentru realizarea de proiecte si sisteme in conformitate cu necesitatile dvs., astfel incat sa beneficiati de solutia optima d.p.d.v. tehnic  si la cel mai bun pret de cost.

Colaboram cu firmele de instalatori pentru realizarea unor sisteme de securitate complexe in domeniul comercial, oferind asistenta tehnica la proiectare, programare si punera in functiune a sistemelor. Pentru instalatorii din domeniu, care doresc să se familiarizeze şi să utilizeze aceste produse oferim documentaţie tehnică, consultanţă, asistenţă, organizăm prezentări de echipamente şi cursuri.

Site-ul nostru se adreseaza atat instalatorilor de sisteme de securitate cat si beneficiarului final.
Clientilor nostri le punem la dispozitie informatii tehnice cat mai complete, 
referitoare la gama de echipamente pe care o oferim.

Atentie!!!   Va recomandam sa folositi Internet Explorer pentru a descarca documentatie de pe site.
 
 

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la:

Adresa:   Str.  Dezrobirii nr. 129B, sector 6, Bucuresti, cod postal
060984  (vezi harta de mai jos)

Telefon / Fax:      +4021.206.60.11,  / 12,

                                +4031.405.62.77,  / 78,
                               


Email:      nicolae.chivu@etas.ro

Website:   www.etas.ro;    
https://www.utcfssecurityproductspages.eu/HQ/products.php


">